Lees hier alle updates m.b.t. de MotoGP Kalender 2024

MOTOGP SPANJE, CIRCUITO DE JEREZ

MOTOGP SPANJE 2024 - VLIEGREIS

  • Uw reis bevat:
  • Retourvlucht
  • Transfer
  • Accommodatie
  • Tickets
Vanaf € 1.029,00

Voor de MotoGP van Spanje - Jerez 2024 bieden wij je een compleet verzorgd super lang weekend incl. vliegreis, transfers, hotel & X1 tribune-entree. Een traditionele topreis om het Europeese GP seizoen 2024, na bezoek aan Portimao, mee te starten. 

Naast bezoek aan deze Grand Prix, is ook het verblijf super goed verzorgd in ons resort onder de palmbomen direct aan de kust. Hier verblijft ook het team van RW Racing, direct een kans om het enige Nederlandse team in de Grand Prix, te ontmoeten. Met maandag een stadsbezoek aan Marbella, en je trip is helemaal compleet! 

Verder zal de SportTravel begeleiding je weer bijstaan van start tot finish voor een heerlijk ontzorgde trip naar de Grand Prix. Start je seizoen direct goed en reis met SportTravel mee naar Jerez de la Frontera. 

Evenement naam MOTOGP SPANJE, CIRCUITO DE JEREZ
Type vervoer Retourvlucht
Transfer Ja
Vertrekdatum 25 april 2024
Retourdatum 29 april 2024
Afstand tot het vliegveld 150 kilometer
Afstand tot het evenement 45 kilometer
Bagage HANDBAGAGE
Inclusief - Vliegretour per Transavia
- Transfers vliegveld <> hotel
- 4 nachten 4* Iberostar Royal Andalus
- Verblijf is inclusief ontbijt en diner
- Circuit transfers op alle dagen
- X1 Tribune entree
- Sporttravel reisbegeleiding
Exclusief - Reis en annuleringsverzekering
- Overige prive uitgaves
Extra opties

Voor deze trip zijn er 2 opties toe te voegen:


- Ruimbagage bij Transavia a 15 per koffer: € 65,-
- VIP Upgrade RW Racing Team Experience: € 1250,- 


Je vertrekt reeds op donderdagochtend vanaf Eindhoven naar Sevilla.. Op vrijdag, zaterdag & zondag bezoeken we het circuit van Jerez de la Frontera. Voor het verblijf hebben wij een luxe 4* hotel gereserveerd in Chiclana de Frontera inclusief diner! 

Na een onvergetelijke GP, vlieg je op maandag eind van de dag weer retour vanaf Malaga Airport. Op maandag zullen we nog een dagprogramma gaan bieden met oa bezoek aan Marbella. De ideale GP om te bezoeken om het seizoen goed te beginnen! 

Voor je bezoek aan de MotoGP van Spanje 2024 hebben wij weer gekozen voor het luxe 4* Hotel Iberostar Royal Andalus aan de kust in Chiclana de Frontera. Het Iberostar Royal Andalus biedt een fantastisch uitzicht op zee en ligt aan het strand La Barossa. Het heeft kamers met een balkon, 3 buitenzwembaden en uitgebreide recreatievoorzieningen. 

De kamers van het Andalus beschikken over airconditioning en een mooie, lichte inrichting. Ze zijn allemaal voorzien van satelliet-tv en tegen een toeslag kunt u een minibar aanvragen. Er is 
gratis WiFi beschikbaar. Elke avond wordt er verder een verrassend diner-buffet geserveerd voor alle SportTravel gasten.

  • 1 Reis
  • 2 Extra

Accommodatie

Hier selecteert u uw kamer(s) op basis met hoeveel personen u het arrangement wilt boeken.


sorry, uitverkocht

Sporttravel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © SportTravel