Lees hier alle updates m.b.t. de MotoGP Kalender 2024

MOTOGP NEDERLAND - LEGENDS CLUB

LEGENDS CLUB - TT ASSEN 2024

  • 30 juni - 30 juni 2024

LEGENDS CLUB HOSPITALITY - TT ASSEN

roofed screen wheelchair
Zondag
€ 889,00 p.p.
Zaterdag/Zondag
€ 1.135,00 p.p.

Geselecteerde tickets

Selecteer uw ticket(s)

€ 0,00

Uniek in het TT VIP aanbod 2024 is de Legends Club. Super compleet verzorgd VIP arrangement waarin het u en uw gasten in niets zal ontbreken in een trendy VIP lounge op de eerste etage van de VIP Building.

Het arrangement is inclusief VIP parking zodat u en uw gasten ontspannen het circuit kunnen bezoeken. In de luxe ingerichte hospitality ruimte van het circuit, de Legends Club, worden de gasten ontvangen met een ontbijtbuffet. Na de eerste races, volgt een uitgebreid lunchbuffet. Vanaf de lunch is er open bar met bier en wijn. In de namiddag volgen diverse warme hapjes om uw dag compleet te maken.

U kunt de races aanschouwen middels de diverse plasma schermen in de vip ruimte en uiteraard ook vanaf het exclusieve dakterras of vanaf het balkon voor de Legends Club. Verder krijgt u de mogelijkheid de Grand Prix Paddock te bezoeken tijdens uw bezoek aan deze races inclusief Pitwalk.

Circuit informatie

Het TT circuit op de Drentse hei is zeer geliefd bij de coureurs. De entourage in Assen is de laatste jaren ingrijpend verbeterd en ook in toekomst zal het TT Circuit een volwaardig Grand Prix en Autosport gastheer zijn. Het Legends Club is gesitueerd op de eerste etage van de VIP building, direct bij start/finish. Vanaf het dakterras heeft u verder perfect zicht op de Start/Finish, de Veenslang en op de Geert Timmer bocht.

Sporttravel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © SportTravel