• U bent hier:
  • Home
  • Over SportTravel

Laatste nieuws

Stefan Bradl niet van start in Suzuka 8H

Stefan Bradl zal komend weekend niet deelnemen aan de Suzuka 8H wedstrijd. De Red Bull Honda World...

Demonstratie Rowland op zaterdag Gamma Racing Days

Naast Nico H├╝lkenberg neemt het team van Renault nog een coureur mee naar de Gamma Racing Days, die...

Video: Servia en Montoya bespreken de nieuwe Indycars

Maandag werden ze gepresenteerd en dinsdag hadden veteranen Oriol Servia (43) en Juan Pablo Montoya (41)...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

Over SportTravel

SportTravel BV is een dynamische reisorganisatie, opgericht in 2000, die reizen organiseert naar topsport evenementen met als core business MotoGP en World Superbike gedurende de zomer en schaatsreizen in de wintermaanden. In de autosport ligt de focus op Formule 1, inclusief het zelf rijden in een F1 bolide en compleet verzorgde F1 reizen.
 
Kantoorhoudend in Hoorn is onze missie om alle sport liefhebbers die iets extra's willen, op hun wenken te bedienen. Individuele reizen of groepsreizen, arrangement of maatwerk, VIP hospitality of reguliere entreekaarten, u kunt hiervoor bij ons terecht. Persoonlijke service is ons motto.

Al onze sportreisproducten zijn verder perfect toepasbaar voor uw relatiemarketing. We creëren rondom uw incentive, bedrijf en/of productpromotie een passend arrangement. Onze reizen worden o.a. in nauwe samenwerking met reisorganisatie ATP Online, lid SGR / ANVR uitgevoerd. Met deze garantie kunt u een zorgeloze reis tegemoet zien. Daarnaast is SportTravel BV authorized agent voor Dorna/MotoGP + Infront/WSBK en officieel partner TT Circuit Assen.

SportTravel streeft naar optimale aandacht voor de topsport in het algemeen en in het bijzonder het stimuleren van de Nederlandse topsport door middel van het promoten van hospitality reizen. Deze koppeling bedrijfsleven en topsport moet er toe leiden dat het Nederlands talent genoeg kansen krijgt om zich op het mondiale strijdtoneel te meten met de andere sporters.

Directe sponsoring doen wij mddels teamsponsering aan RW Racing, het toonaangevende raceteam met deelname aan de Grand Prix Moto3.  Daarnaast ondersteunen wij de motorsport jeugdopleiding middels sponsoring van de GP3 Moriwaki Cup. Doormiddel van lidmaatschap van de Business Club van het TT Circuit willen wij de koppeling met het bedrijfsleven versterken en daardoor de motorsport in de breedste zin des woords verder ondersteunen en promoten.

Exclusivity Right where the Action is, met SportTravel!

SportTravel BV - Atoomweg 2- 1627LE  HOORN - Tel 0229-295006 - Fax 0229-299766
IBAN nr NL86ABNA0589398075 - KvK nr 51824302 - BTW nr NL8501.87.874.B01