Laatste nieuws

Alex Marquez het rapst op maandag in Valencia

Alex Marquez heeft maandag in Valencia de snelste tijd laten noteren. De Estrella Galicia 0,0 Marc VDS...

RW Racing GP – NTS project:  de eerste foto’s  

RW Racing GP zal komend seizoen met twee rijders actief zijn in de Moto2 klasse van het MotoGP...

Cervera huldigt 2017 MotoGP wereldkampioen Marc Marquez

Marc Marquez is zaterdag in zijn geboorte- en voormalig woonplaats Cervera gehuldigd voor het behalen...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Valencia

18 november 2018

De MotoGP Valencia sluit traditioneel het MotoGP seizoen af. In 2017 was het tot de laatste race spannend met het duel tussen Andrea Dovizioso & Marc Marquez. Zal in 2018 de MotoGP ook hier weer beslist worden? Wacht niet tot last minute en plaats nu reeds je boeking, dan ben je er gegarandeerd bij! 

Bezoek aan de MotoGP Valencia is immer populair. Niet alleen vanwege het perfecte zicht op de baan vanaf alle tribunes rondom het Ricardo Tormo circuit maar ook vanwege de schitterende stad Valencia op slechts 20 minuten rijden van het circuit.

Elk jaar reizen er weer vele fans met SportTravel naar Valencia. We bieden dan ook meerdere mogelijkheden aan zodat je zelf kunt kiezen hoe je deze Grand Prix gaat bezoeken. Losse entree kaarten, reizen met alleen hotel en tickets of een compleet verzorgde vliegreis. Daarin is verder de keuze voor een 4-daagse reis en een 5-daagse reis.

De MotoGP VIP Village in Valencia is een van de beste om te bezoeken. De ligging van de VIP Lounge op het binnenterrein met groot terras inclusief bar is perfect en de speciale VIP tribune met zicht op de eerste bocht na de start maakt de motorsport beleving compleet.

Verder.. in Valencia zou het zo maar de laatste race van Valentino Rossi kunnen zijn, het afscheid van de MotoGP held van velen. Wees erbij!

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren