Laatste nieuws

Yamaha Motor wegrace aanbieding

Top coureurs als Valentino Rossi, Maverick Viñales, Michael van der Mark, Alex Lowes, Lucas Mahias en...

Glenn Irwin wint 2017 editie Macau Grand Prix

De 51e editie van de Macau Motorcycle Grand Prix is zaterdag gewonnen door de Brit Glenn Irwin. De Tak...

FIA betaalt inschrijfgeld van Manor voor 2017 terug

De FIA heeft het inschrijfgeld dat Manor had overgemaakt voor dit seizoen teruggestort naar de...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Oostenrijk

12 augustus 2018

In 2016 kwam de Grand Prix van Oostenrijk weer terug op de MotoGP Kalender! Het evenement was direct zeer succesvol met volgepakte tribunes en alle tickets waren op racedag zelfs uitverkocht. De GP in 2017 werd een kraker met een super spannend duel tussen Marquez & uiteindelijke winnaar Dovizioso!

Voor deze MotoGP van Oostenrijk 2018 hebben we een hotel & ticket arrangement gereed staan. Verblijf in de schitterende stad Graz en weekend tickets voor de Red Bull Ring tribune op het gelijknamige circuit. We hebben maar een beperkt aantal kaarten en kamers, wacht niet te lang!

Losse entreekaarten zijn nu ook online te koop via SportTravel. Wees er snel bij want met uitzondering van de staanplaatsen, zijn nagenoeg alle tribunes bij het circuit uitverkocht. Wij hebben tickets voor de Red Bull Tribune & de exclusieve KTM Fan Tribune!

Compleet verzorgd als VIP deze Oostenrijkse GP bezoeken? Dat kan met het MotoGP VIP Village arrangement. Inclusief VIP parking, alle hapjes & drankjes, paddock bezoek en pitwalk.

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren