Laatste nieuws

Alex Marquez het rapst op maandag in Valencia

Alex Marquez heeft maandag in Valencia de snelste tijd laten noteren. De Estrella Galicia 0,0 Marc VDS...

RW Racing GP – NTS project:  de eerste foto’s  

RW Racing GP zal komend seizoen met twee rijders actief zijn in de Moto2 klasse van het MotoGP...

Cervera huldigt 2017 MotoGP wereldkampioen Marc Marquez

Marc Marquez is zaterdag in zijn geboorte- en voormalig woonplaats Cervera gehuldigd voor het behalen...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Maleisie

04 november 2018

De MotoGP Maleisie vindt plaats op het schitterende Sepang Circuit op zo'n 60 km van de hoofdstad Kuala Lumpur. Een echt unieke beleving om te bezoeken met bijna 100.000 enthousiaste racefans op de tribunes. Heerlijke temperaturen, geweldig eten, de beste tribuneplaatsen en incl paddock bezoek: een absolute aanrader!

In 2015 vond hier de meest besproken MotoGP race plaats sinds jaren met eerst de verbale aanvaring tussen Rossi en Marquez en daarna de race waarin beide coureurs met elkaar in aanraking kwamen... de rest is historie..... In 2016 haalde Bo Bendsneyder hier zijn 2e podium!

Bij bezoek aan de MotoGP Maleisie hoort uiteraard verblijf in de geweldige stad Kuala Lumpur. Hier hebben wij het luxe Melia hotel gereserveerd en verzorgen wij circuit transfers, tickets voor het circuit bezoek en inclusief paddock bezoek op vrijdag. De 7-daagse vliegreis staat van start tot finish onder begeleiding van SportTravel.

Kiest u voor de MotoGP VIP Village, dan kunt u de Grand Prix aanschouwen vanuit de luxe lounge onder het genot van de air-conditioning. Hier wordt van ontbijt ontvangst, uitgebreide lunch en hapjes & drankjes de gehele dag in de watten gelegd.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren