Laatste nieuws

Alex Marquez het rapst op maandag in Valencia

Alex Marquez heeft maandag in Valencia de snelste tijd laten noteren. De Estrella Galicia 0,0 Marc VDS...

RW Racing GP – NTS project:  de eerste foto’s  

RW Racing GP zal komend seizoen met twee rijders actief zijn in de Moto2 klasse van het MotoGP...

Cervera huldigt 2017 MotoGP wereldkampioen Marc Marquez

Marc Marquez is zaterdag in zijn geboorte- en voormalig woonplaats Cervera gehuldigd voor het behalen...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Italie

03 juni 2018

Als er 1 circuit bezoek niet op je MotoGP Bucket-list mag ontbreken is het wel bezoek aan het Mugello Circuit voor de MotoGP Italie 2018. Fantastische sfeer, mooie ligging in de Toscaanse heuvels en de schitterende stad Florence, kortom meer dan een MotoGP bezoek waard! Een volledig verzorgde vliegreis incl overnachtingen, tribune kaart en reisbegeleiding staat voor je klaar.

Op eigen gelegenheid richting de MotoGP van Italie 2018? Geen probeem, wij reserveren je hotel en tribune kaart en zorgen voor uw vervoer naar het circuit op zaterdag en zondag. In navolging van de busreis naar Misano, organiseren wij nu ook een geheel verzorgde Rossi-special busreis naar Mugello! 

Ook voor losse entreekaarten en tribunekaarten voor deze Grand Prix van Italie 2018 kan je bij SportTravel terecht. Met de algemeen entree kan je plaats nemen op 1 van de sfeervolle heuvels rondom het circuit, een aanrader. Wil je in de watten worden gelegd, overweeg dan eens de VIP Village. Super-de-luxe verzorgd en midden in de MotoGP actie!

Importante: het is echt een must om Mugello te bezoeken nu Valentino nog actief is. Stopt Rossi met racen, dan zal de sfeer niet meer te evenaren zijn... kortom, wees er in 2018 nog bij om dit spektakel mee te maken!

 6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren