Laatste nieuws

Casey Stoner actief tijdens test in Valencia

Op maandag 18 september heeft Casey Stoner weer testkilometers gemaakt op een MotoGP machine. De...

Valentino Rossi terug op de motor, Aragon nog steeds onzeker

Valentino Rossi heeft maandag op het Misano World Circuit voor het eerst na zijn Enduro ongeval weer...

Colin Edwards sr. overleden

Maandagmiddag ontving de Racesport.nl het trieste nieuws dat Colin Edwards sr. in de nacht van zondag op...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Valencia

 12 november 2017

De MotoGP Valencia sluit traditioneel het MotoGP seizoen af. Afgelopen seizoen waren de kampioenen reeds bekend maar was het uiteindelijk weer een fantastisch motorsport weekend. Zal in 2017 de MotoGP hier wel weer beslist worden? Wacht niet tot last minute en plaats nu reeds je boeking en dan ben je er gegarandeerd bij!

Bezoek aan de MotoGP Valencia is immer populair. Niet alleen vanwege het perfecte zicht op de baan vanaf alle tribunes rondom het Ricardo Tormo circuit maar ook vanwege de schitterende stad Valencia op slechts 20 minuten rijden van het circuit.

Elk jaar reizen er weer vele fans met SportTravel naar Valencia. We bieden dan ook meerdere mogelijkheden aan zodat je zelf kunt kiezen hoe je deze Grand Prix gaat bezoeken. Losse entree kaarten, reizen met alleen hotel en tickets of een compleet verzorgde vliegreis. Daarin is verder de keuze voor een 4-daagse reis en een 5-daagse reis.

De MotoGP VIP Village in Valencia is een van de beste om te bezoeken. De ligging van de VIP Lounge op het binnenterrein met groot terras inclusief bar is perfect en de speciale VIP tribune met zicht op de eerste bocht na de start maakt de motorsport beleving compleet. Voor wat betreft de catering wordt van ontbijtontvangst, luxe lunch tot tapas 's middags in de watten gelegd. Uiteraard zijn alle drankjes all-inclusive inclusief de cava (champagne). VIP Parking, paddock tour en pitwalk maken het gehel compleet.

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren