Laatste nieuws

Casey Stoner actief tijdens test in Valencia

Op maandag 18 september heeft Casey Stoner weer testkilometers gemaakt op een MotoGP machine. De...

Valentino Rossi terug op de motor, Aragon nog steeds onzeker

Valentino Rossi heeft maandag op het Misano World Circuit voor het eerst na zijn Enduro ongeval weer...

Colin Edwards sr. overleden

Maandagmiddag ontving de Racesport.nl het trieste nieuws dat Colin Edwards sr. in de nacht van zondag op...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Maleisie

29 oktober 2017

De MotoGP Maleisie vindt plaats op het schitterende Sepang Circuit op zo'n 60 km van de hoofdstad Kuala Lumpur. Een echt unieke beleving om te bezoeken met bijna 100.000 enthousiaste racefans op de tribunes. Heerlijke temperaturen, geweldig eten, de beste tribuneplaatsen en incl paddock bezoek: een absolute aanrader!

In 2015 vond hier de meest besproken MotoGP race plaats sinds jaren met eerst de verbale aanvaring tussen Rossi en Marquez en daarna de race waarin beide coureurs met elkaar in aanraking kwamen... de rest is historie..... In 2016 haalde Bo Bendsneyder hier zijn 2e podium!

Bij bezoek aan de MotoGP Maleisie hoort uiteraard verblijf in de geweldige stad Kuala Lumpur. Hier hebben wij het luxe Melia hotel gereserveerd en verzorgen wij circuit transfers, tickets voor het circuit bezoek en inclusief paddock bezoek op vrijdag. De 7-daagse vliegreis staat van start tot finish onder begeleiding van SportTravel.

Kiest u voor de MotoGP VIP Village, dan kunt u de Grand Prix aanschouwen vanuit de luxe lounge onder het genot van de air-conditioning. Hier wordt van ontbijt ontvangst, uitgebreide lunch en hapjes & drankjes de gehele dag in de watten gelegd.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren