Laatste nieuws

Casey Stoner actief tijdens test in Valencia

Op maandag 18 september heeft Casey Stoner weer testkilometers gemaakt op een MotoGP machine. De...

Valentino Rossi terug op de motor, Aragon nog steeds onzeker

Valentino Rossi heeft maandag op het Misano World Circuit voor het eerst na zijn Enduro ongeval weer...

Colin Edwards sr. overleden

Maandagmiddag ontving de Racesport.nl het trieste nieuws dat Colin Edwards sr. in de nacht van zondag op...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Italie

03 juni 2018

Als er 1 circuit bezoek niet op je MotoGP Bucket-list mag ontbreken is het wel bezoek aan het Mugello Circuit voor de MotoGP Italie 2018. Fantastische sfeer, mooie ligging in de Toscaanse heuvels en de schitterende stad Florence, kortom meer dan een MotoGP bezoek waard! Een volledig verzorgde vliegreis incl overnachtingen, tribune kaart en reisbegeleiding staat voor je klaar.

Op eigen gelegenheid richting de MotoGP van Italie 2018? Geen probeem, wij reserveren je hotel en tribune kaart en zorgen voor uw vervoer naar het circuit op zaterdag en zondag. In navolging van de busreis naar Misano, organiseren wij nu ook een geheel verzorgde Rossi-special busreis naar Mugello! 

Ook voor losse entreekaarten en tribunekaarten voor deze Grand Prix van Italie 2018 kan je bij SportTravel terecht. Met de algemeen entree kan je plaats nemen op 1 van de sfeervolle heuvels rondom het circuit, een aanrader. Wil je in de watten worden gelegd, overweeg dan eens de VIP Village. Super-de-luxe verzorgd en midden in de MotoGP actie!

Importante: het is echt een must om Mugello te bezoeken nu Valentino nog actief is. Stopt Rossi met racen, dan zal de sfeer niet meer te evenaren zijn... kortom, wees er in 2018 nog bij om dit spektakel mee te maken!

Let op: dit is de -voorlopige datum-. De definitieve datum wordt later dit jaar door de FIM bekend gemaakt!

 5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren