Laatste nieuws

Stefan Bradl niet van start in Suzuka 8H

Stefan Bradl zal komend weekend niet deelnemen aan de Suzuka 8H wedstrijd. De Red Bull Honda World...

Demonstratie Rowland op zaterdag Gamma Racing Days

Naast Nico Hülkenberg neemt het team van Renault nog een coureur mee naar de Gamma Racing Days, die...

Video: Servia en Montoya bespreken de nieuwe Indycars

Maandag werden ze gepresenteerd en dinsdag hadden veteranen Oriol Servia (43) en Juan Pablo Montoya (41)...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Oostenrijk

13 augustus 2017

Afgelopen jaar kwam de Grand Prix van Oostenrijk weer terug op de MotoGP Kalender! Het evenement was direct zeer succesvol met volgepakte tribunes en alle tickets waren op racedag zelfs uitverkocht. Op 13 augustus 2017 vindt naar verwachting de tweede MotoGP plaats op de Red Bull Ring, de voormalige Österreichring nabij Graz.

Voor deze MotoGP van Oostenrijk 2017 hebben we een hotel & ticket arrangement gereed staan. Verblijf in de schitterende stad Graz en weekend tickets voor de Red Bull Ring tribune op het gelijknamige circuit. We hebben maar een beperkt aantal kaarten en kamers, wacht niet te lang!

Losse entreekaarten zijn nu ook online te koop via SportTravel. Wees er snel bij want met uitzondering van de staanplaatsen, zijn nagenoeg alle tribunes bij het circuit uitverkocht. Wij hebben tickets voor de Red Bull Tribune & de exclusieve KTM Fan Tribune!

Compleet verzorgd als VIP deze Oostenrijkse GP bezoeken? Dat kan met het MotoGP VIP Village arrangement. Inclusief VIP parking, alle hapjes & drankjes, paddock bezoek en pitwalk.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren