Laatste nieuws

Yamaha Motor wegrace aanbieding

Top coureurs als Valentino Rossi, Maverick Viñales, Michael van der Mark, Alex Lowes, Lucas Mahias en...

Glenn Irwin wint 2017 editie Macau Grand Prix

De 51e editie van de Macau Motorcycle Grand Prix is zaterdag gewonnen door de Brit Glenn Irwin. De Tak...

FIA betaalt inschrijfgeld van Manor voor 2017 terug

De FIA heeft het inschrijfgeld dat Manor had overgemaakt voor dit seizoen teruggestort naar de...

Bekijk het complete overzicht

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Experience

Een unieke kans in het nieuwe motorsportseizoen, wees te gast bij 1 van de MotoGP, Moto2 of Moto3 teams op de MotoGP Paddock!

Voor de echte MotoGP beleving kunnen wij via 1 van de Moto2 of Moto3 Grand Prix Teams het mogelijk maken om voor ieder Grand Prix weekend te gast te zijn als zgn Sponsor of the Weekend. Je bent op zaterdag en zondag te gast in de hospitality van 1 van de teams en je ontvangt voor het hele weekend de MotoGP Paddock pass. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de paddock van donderdag tot en met zondag. 

Daarnaast krijg je een pitbox rondleiding, kan je een warming up meemaken vanuit de pitbox en uiteraard ontmoet je de coureurs van het team. Op de MotoGP paddock zal je verder de mogelijkheid hebben je andere MotoGP favorieten tegen het lijf te lopen. Het aantal passen is gelimiteerd en alleen exclusief via SportTravel te bestellen.

Voor het seizoen 2018 gaan wij samenwerken met de volgende teams: Pons Racing Moto2, Moto2 RW Racing GP, Moto3 Drive M7 SIC Racing & het Franse Moto3 CIP Racing.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren