• U bent hier:
  • Home
  • Moto 2/3 Grand Prix - Weekend Sponsor

Klantenservice

Heeft u een vraag?
Veel gestelde vragen, mail of bel 0229 295006

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

Moto 2/3 Grand Prix - Weekend Sponsor

/
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting...

Ontmoet je favoriete coureur met deze Team Experience incl MotoGP Paddock Pass in samenwerking met RW Racing Moto2,  SIC Racing Moto3 & CIP Racing Moto3.

Lees meer 

18 nov. 2018
Beschikbaar
€ 695,00

Extra opties

* Verplichte keuze
€ 695,00
   Aantal:Reserveren

U kunt tijdens 1 van de MotoGP's te gast zijn als Sponsor of the Weekend bij het team van RW Racing / Moto2 of het SIC Racing team & CIP Racing team (beide Moto3) incl. MotoGP Paddock Pass. Unieke kans om midden in de Grand Prix wereld te gast te zijn bij 1 van de Moto3 teams. Inclusief pitbox bezoek die kans geeft dat u de MotoGP warming-up vanuit de pitlane kunt volgen! (ondervoorbehoud pitbox locatie)


U bent verder met de Team MotoGP Paddock Pass gedurende het weekend welkom in de Hospitality unit van het team waar u van ontbijt tot lunch compleet verzorgd wordt. Uiteraard staat de koffie en thee 's morgens klaar en kunt u onder het genot van een wijntje, biertje of frisdrank in de middag de laatste nieuwtjes van het team vernemen.


Zowel prive een geweldige ervaring als zakelijk de mogelijkheid contacten te leggen met andere sponsoren in de dynamische Grand Prix wereld. De kans dat u uw favoriete MotoGP coureur tegen het lijf loopt is verder erg groot met de MotoGP Paddock Pass!

Let wel: de mogelijkheden zijn beperkt dus bij serieuze interesse dient u uiterlijk 4 weken voor een Grand Prix uw aanvraag bij ons in te dienen. Dit kan via het boekingsformulier of per e-mail naar: info@sporttravel.nl.

Eventdatum 18 nov. 2018
Datum aanvang 1 mrt. 2018
Datum eind 18 nov. 2018
Accommodatie Geen accommodatie
Vervoer Eigen vervoer
Ticket type Paddock Pass
Locatie MotoGP Paddock
Specificaties

Inclusief:

P2 Parking (1 op 2 boekingen)
Weekend MotoGP Paddock Pass 
Toegang Team Hospitality Zaterdag & Zondag
Lunch buffet incl wijn, bieren & frisdranken
Pitbox bezoek tijdens het weekend (onder voorbehoud)
Meet & Greet coureurs
Business to Business mogelijkheden