Klantenservice

Heeft u een vraag?
Veel gestelde vragen, mail of bel 0229 295006

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

WSBK Portugal Portimao 2017 - Vliegreis arrangement

World Superbike Portugal - Portimao 2017 Hotel Ticket
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting...

Dit seizoen worden de races in het WSBK en WSS in Portimao gehouden in de maand september. Een perfecte locatie vlakbij Faro om de diverse races onder de Zuid Portugese zon te aanschouwen.

Lees meer 

Tijdelijk voor een extra voordelige prijs!
17 sep. 2017
Beschikbaar

€ 649,00

Speciale prijs: € 589,00

Extra opties

* Verplichte keuze

€ 649,00

Speciale prijs: € 589,00

   Aantal:Reserveren

De eerste World Superbike races werden hier november 2008 verreden toen het circuit nog maar net gereed was. Komend seizoen worden de races in het WSBK en WSS kampioenschap op circuit van Portimao verreden in september. Een perfecte locatie vlakbij Faro om de diverse races onder de Zuid Portugese zon te aanschouwen op dit mooie & overzichtelijke circuit.


Het vertrek naar Faro staat gepland op vrijdag. Bij aankomst wordt voor vervoer naar Portimao gezorgd.  U verblijft dan van vrijdag tot maandag in een luxe 4* appartement op korte afstand van het circuit. Het arrangement is inclusief tribune entreekaart welke u kunt uitbreiden met de WSBK Paddock pass. Op zaterdag & zondag verzorgen wij uw bezoek aan het circuit met gezamenlijke transfers. De retour vindt plaats op maandag, eind van de dag zodat u nog een beetje kunt nagenieten van de races op zondag.


Informeert u verder geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw verblijf een aantal dagen te verlengen in dit heerlijke vakantiegebied onder de Zuid Portugese zon. 


Circuit informatie


Het Autodromo Internacional do Algarve is 40 minuten van de luchthaven van Faro verwijderd en er is een directe verbinding tussen de luchthaven en het circuit. Het nieuwe circuit zal verscheidene verschillende configuraties hebben waarvan het langste 4.68 kilometer lang zal zijn en uitgerust is om verschillende internationale raceklasses te herbergen. De constructie van het circuit is in oktober 2008 opgeleverd. Klik hier voor het circuitoverzicht.


Hotel informatie


Voor uw verblijf aan de kust van de Algarve hebben wij voor een aantal comfortabel en compleet ingerichte appartamenten gekozen in het Tivoli Marina Portimao 4****. Gelegen tussen Portimao en het strand van Praia da Rocha bent u hier van alle gemakken voorzien. Het complex heeft verder de volgende faciliteiten: zwembad, restaurant, receptie, bar en een terras direct bij de haven. In de directe omgeving zult u zich prima vermaken met de vele uitgaansmogelijkheden met diverse restaurants & bars.

Eventdatum 17 sep. 2017
Datum aanvang 15 sep. 2017
Datum eind 18 sep. 2017
Accommodatie Hotel incl. ontbijt
Vervoer Vliegreis
Ticket type Tribune entree
Locatie Portimao - Portugal
Specificaties

Inclusief

Vliegretour naar Faro per Transavia
3 nachten in het 4* Tivoli Marina Portimao
Inclusief ontbijt op basis 2 personen op 1 kamer
Alle transfers 
Weekend tribune entree
SportTravel begeleiding 

Exclusief

Persoonlijke uitgaves
Reis en/of annuleringsverzekering