Klantenservice

Heeft u een vraag?
Veel gestelde vragen, mail of bel 0229 295006

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP Nederland 2018 - Haarbocht VIP Lounge

TT Assen VIP Haarbocht Lounge 2018 | TT Circuit VIP Hospitality
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting...

Uw TT belevening letterlijk & figuurlijk op een hoog niveau! Bovenop de nieuwe Haarbocht Tribune volgt u de races vanuit de Haarbocht VIP Lounge en vanaf het overdekte tribunegedeelte van de Haarbocht-tribune. Inclusief catering voor de ultieme TT Experience 2018!

Lees meer 

Tip: Bekijk de video
1 jul. 2018
Beschikbaar
€ 389,00

Extra opties

* Verplichte keuze
€ 389,00
   Aantal:Reserveren

U zult tijdens de 88ste TT van Assen uw ogen uitkijken, een compleet nieuwe tribune is “herrezen” bij de Haarbocht. Met 10.000 stoeltjes, op een verhoogde betonnen structuur met zicht op een groot gedeelte van het eerste gedeelte van het circuit en uiteraard een super vidi-wall voor uw neus: de nieuwe Haarbocht tribune is een feit.


Bovenop de tribune zal een VIP terras gecreëerd worden waar wij u en uw gasten een unieke ervaring gaan bieden met een VIP Hospitality op zo’n 25 meter hoogte: de Haarbocht Lounge. 


In de verrassend ingerichte lounge worden de gasten vanaf 07.30 uur 's morgens ontvangen met koffie, thee en diverse lekkere versnaperingen. Het Haarbocht Lounge arrangement is inclusief VIP parking zodat u en uw gasten ontspannen het circuit kunnen bezoeken. 


Uiteraard is de mooiste TT beleving om midden tussen de fans de races te aanschouwen. Direct onder de Haarbocht Lounge bevindt zicht de Haarbocht tribune waar wij speciaal voor u en uw gasten plaatsen hebben gereserveerd op het –overdekte- gedeelte van de tribune.


Ruim voordat het MotoGP geweld losbarst, volgt een uitgebreide lunch in de Haarbocht Lounge. Vanaf de lunch is er open bar met frisdranken, bier & wijnen en na de Grand Prix trakteren wij u op Bites & Bubbles in de Lounge of op het VIP deck terras.

Eventdatum 1 jul. 2018
Datum aanvang 1 jul. 2018
Datum eind 1 jul. 2018
Accommodatie Geen accommodatie
Vervoer Eigen vervoer
Ticket type VIP entree
Locatie Assen - Nederland
Specificaties

Inclusief

VIP Auto Parking 
VIP Motor Parking (op de motorparking)
Toegang tot de Haarbocht Lounge hospitality vanaf 07.30 uur 's morgens
Ontvangst met koffie, thee en diverse versnaperingen
Tickets voor de Haarbocht tribune (overdekte gedeelte)
Lunch buffet incl wijn, bieren & frisdranken
Diverse snacks & fruit in de namiddag
Inclusief BTW