Klantenservice

Heeft u een vraag?
Veel gestelde vragen, mail of bel 0229 295006

   SportTravel heeft een directe samenwerking met:

MotoGP San Marino 2018 - #46 Rossi vliegreis

Vliegreis MotoGP Misano | San Marino 2018 | Hotel Tickets Transfers
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting...

De MotoGP van San Marino - Misano 2018 staat weer in het teken van Valentino Rossi, direct bij zijn geboortedorp Tavullia. Een heel speciale trip staat voor jullie klaar!

Lees meer 

Tijdelijk voor een extra voordelige prijs!
9 sep. 2018
Beschikbaar

€ 946,00

Speciale prijs: € 846,00

Extra opties

* Verplichte keuze

€ 946,00

Speciale prijs: € 846,00

   Aantal:Reserveren

De MotoGP van San Marino - San Marino, Ook in 2018 zullen wij jullie weer verrassen met een speciale #46 trip voor bezoek aan de MotoGP van Misano / San Marino. Deze 4-daagse compleet verzorgde vliegreis zal bol staan van motorsport en uiteraard gericht op de held van vele miljoenen racefans: Valentino Rossi.


Het vertrek vindt plaats op vrijdagochtend vanaf Schiphol naar Bologna per KLM. Deze dag bezoeken we het geboortedorp van Valentino & lunchen in zijn eigen restaurant in Tavullia. Voor je verblijf hebben wij gekozen voor een comfortabel 4* hotel in Gabicce Mare, direct aan de Adriatische kust. Het gehele weekend zal uiteraard in teken staan van #46 met circuit bezoek op zaterdag en zondag. 

De maandag gaan we nog invullen met bezoek aan schitterende stad Bologna inclusief stadsgids voordat u eind van de dag terugvliegt naar Nederland.


Circuit informatie


Het Misano World Circuit Marco Simoncelli ligt op zo'n 5 kilometer van het hotel. Voor je bezoek  aan deze MotoGP gaan wij plaatsen reserveren op de Tribune C (overdekt), met perfect zicht op het video scherm en uiteraard met genummerde plaatsen.  Hier vind je een overzicht van het circuit


Hotel informatie


Voor uw bezoek aan de MotoGP van San Marino / Misano hebben wij gekozen voor het 4* Hotel Alexander in Gabicce Mare.  Hotel Alexander ligt op een rustige locatie, snel te bereiken vanaf het circuit en dicht bij het strand. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de Adriatische kust. Het hotel biedt een warme, vriendelijke sfeer en alle comfort die u maar kunt wensen. Het hotel beschikt over lounges, een bar en een tuin met een groot zwembad.

Eventdatum 9 sep. 2018
Datum aanvang 7 sep. 2018
Datum eind 10 sep. 2018
Accommodatie Hotel incl. ontbijt
Vervoer Vliegreis
Ticket type Tribune entree
Locatie Misano - San Marino
Specificaties

Inclusief

Vliegretour vanaf Schiphol naar Bologna per KLM
Transfers van vliegveld <> hotel
3 nachten in het 4* Hotel Alexander
Op basis 2-persoonskamer inclusief ontbijt
Transfers naar het circuit <> hotel
Bezoek aan Tavullia, de geboorteplaats van Valentino Rossi
Tribune C - overdekt
SportTravel begeleiding

Exclusief

Persoonlijke uitgaves
Reis en/of annuleringsverzekering